Ajánló

igymennekLAnti Saar humoros könyve 2013-ban megkapta az év legkülönlegesebb könyvének járó díjat az Észt Gyermekirodalmi Központtól. Egy észt kisgyerek tolmácsolásában pillanthatunk be egy a család (apa, anya, Vilu és a „fél három” éves Janek) mindennapjaiba, ünnepeibe.

KisgyerekekLAz óvoda nem arra való, hogy felkészítse a gyereket az iskolára! a magyar gyerek soha nincs ott, ahol van az óvodában az iskolába készül, az alsó tagozaton a felsőre, a felsőn a középiskolára, a középiskolában az egyetemre. az óvoda arra való, hogy az óvodáskorú gyerek számára a legkedvezőbb környezetet megteremtse.

FiuKaracsonyLEgyszer volt, hol nem volt, volt egy kisfiú, akit Nicolasnak hívtak, Finnország közepén élt egy erdőben favágó édesapjával. Édesapja sok pénz reményében elindul megkeresni Kolboldfalvát, s kisfiát gonosz nagynénjére bízza.

magyar filmLA 120 év történetét bemutató tíz fejezetben megismerhetjük az egyes korszakokat alakító társadalmi folyamatokat, a filmgyártás intézményrendszereit, amelyek segítségével a kortárs magyar film értelmezése is könnyebbé válhat.

TelapoLTélapónak decemberben bizony sok munkája akad. De vajon mit csinál az év többi részében? Ha kíváncsi vagy rá, megtudhatod Őszi László humorral igen csak bővelkedő meséiből.

szirenLKarafiáth Orsolya a függés lélektanát járja körül novellafüzérként is olvasható családregényében.

maglyaLMi történik, amikor egy ország felszabadul? Mindenki megkönnyebbül hirtelen, vagy cipeljük magunkkal a múltunk súlyát?

Ajánló

  Egyformak

Keresés