1622635727390 LIzgalommal vártam a júniust, hiszen több, mit fél év után megnyitottuk a könyvtár ajtaját. A kemény fizikai munka után jó volt hétfő délután leülni a szépen rendezett kölcsönző tér foteljébe, és végignézni a munkánk eredményén.

Kedd reggel végre már nem festőecsetet, porrongyot, felmosó vödröt, csavarhúzót láttam a kollégák kezében. Végre már nem „játszóruhába” jöttünk dolgozni.

Nagyon sok mindenkinek tartozunk köszönettel:
A Viadukt Kft. munkatársai, gyors és szakszerű munkát végeztek, eredményét mindenki láthatja. Most már minden elfogultság nélkül mondhatom azt, hogy a Csizmadia palota városunk legszebb régi épülete.
A Mátészalkai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai eltüntették a gyerekkönyvtár plafonjáról a beázás nyomait, a földszinti ablakcserével, ajtónyitással, radiátorcserével járó rombolás helyét. Lefestették a radiátorcsöveket.

1622635727397 LL

Gergely Zsolt városgondok úr csapata segített a régi leselejtezett polcok elszállításában, belső áthelyezésében, két embert biztosított, akik a takarításban segítettek.
A Szalka Távhő szakemberei lecserélték a régi csőregisztereket korszerű, szép radiátorokra.
Köszönet a neve elhallgatását kérő segítőnknek, aki szabadságot vett ki, hogy nálunk polcot törölgethessen.

Nem utolsó sorban köszönet a munkatársaimnak, akik sokszor erőn felül húzgálták a polcokat, pakolták, törölgették a könyveket, pucolták az ablakokat, festették az ajtót, radiátorlábakat, mostak, vasaltak, porszívóztak, kárpitot, szőnyeget tisztítottak.

Végül pedig köszönjük a türelmet a látogatóinknak!

Mindenkit visszavárunk egy csodálatosan megújult épületben.

Szabóné Dankó Erzsébet

Ajánló

  arc

Keresés