NogradiG50Nógrádi Gergely 50. születésnapja alkalmából két Nógrádi könyvet ajánlunk olvasóink figyelmébe, melyet pdf formátumban február 14-ig, azaz a Valentin napig ingyenesen le lehet tölteni.

 

 

BolcsGyerek

 

 Nógrádi Gábor - Nógrádi Gergely: A bölcs gyerek könyve

http://bit.ly/Nogradi_bolcs_gyerek

Életrevaló mondások igaz történetekkel és magyarázatokkal gyerekeknek (és felnőtteknek), hogy okosabban, nyugodtabban, harmonikusabban éljenek. Több, mint negyven bölcsesség, két író, apa és fia történeteivel, személyes élményeivel. Gyakran megtapasztalt, néha megszenvedett igazságaink, képességeink kibontakoztatásáról, a bátorság fontosságáról, a barátság, a szeretet felismeréséről és megőrzéséről. Nemcsak életrevaló, de életreszóló /füveskönyv/ a tizenévesek nyelvén. A féltő és segítő szeretet könyvajándéka.

 

 

BalhesBeniNógrádi Gergely: Balhés Beni naplója

http://bit.ly/Nogradi_balhes_beni

Mondjátok csak, barátocskáim, van-e izgalmasabb annál, mint ha belekukkanthatunk egy kilencéves kölyök titkos naplójába? Különösen, ha az a kilencéves kölyök a világ legbalhésabb gyereke? Pedig higgyétek el, srácok, Beni igazán semmi rosszat nem akar! Pusztán jóindulatból romba dönti a családi otthont, az őrületbe kergeti csínytevéseivel a nővéreit, és természetesen abban is része van, hogy lángokba borul a vidéki kollégium, ahova elkeseredett szülei száműzik. Mindeközben hősünk persze végig meg van győződve róla, hogy nála jobb gyerek még nem született a világon.

 

Ajánló

  semmitteves

Keresés