raktar LKedves Olvasóink! Egyre több megkeresés érkezik hozzánk azzal kapcsolatban, hogy mikor nyitunk már. Sajnos nem mi döntünk ebben a kérdésben. Mi is várjuk a rendeletet, ami majd lehetővé teszi és meghatározza, hogyan fogadhatjuk újra olvasóinkat. Addig is készülünk arra, hogy nyitáskor a legnagyobb biztonságban várhassuk az érdeklődőket.

Amit már biztosan tudunk:

A kint lévő könyveket elkülönítve kell kezelnünk. Ezért a visszavétel a volt Postabank irodában történik majd. A visszahozott könyveket fertőtlenítős kendővel áttöröljük, és egy hétig nem adjuk ki újra. Pihentetjük, ha úgy tetszik karanténba zárjuk. Ide kell majd a gyerekkönyvtári könyveket is visszahozni.

Mivel a rendszerünk közel 1500 kölcsönzést regisztrál, ezért szakaszosan fogjuk az olvasókat visszahívni. Annak érdekében, hogy a torlódásokat elkerüljük, mindenkit kérünk majd a neki kiszabott időpont betartásában.

A visszahozatalról szóló értesítést lesz aki a hagyományos postai úton kapja meg, de akinek e-mail címet is rögzítettünk regisztrálásakor, azokat elektronikus úton értesítünk. (Őket arra kérjük, ne mulasszák el rendszeresen ellenőrizni postafiókjukat!)

Itt is szeretnénk megnyugtatni az olvasókat, hogy késedelmi díjat nem kell fizetni senkinek sem.

Reméljük, hogy minél hamarabb találkozunk!

Ajánló

  semmitteves

Keresés