Hírek

Meses csodulet 2021 0001LEgész héten a népmese napját ünnepeltük a könyvtárban. Szeptember 28-án a Katolikus Óvoda valamennyi csoportja ellátogatott hozzánk, ahol a gyerekkönyvtárban Marika néni papírszínházi előadását nézték meg, illetve mesét hallgathattak.

MesesCsodulet 2021 LA Képes Géza Városi Könyvtár 2021. október 2-án, szombaton mesés csődületre hívja a város apraját és nagyját!

Kurti web 0011L2020 márciusában nagy erőkkel készültünk a legújabb Kürti-kötet bemutatójára. – Sajnos már nem tudtuk lebonyolítani.

ahogyenololeltemLL

Kürti László kötetbemutató a könyvtárban! Közreműködik Trill Zsolt a Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színésze. Csellón játszik Veczán Emese. Az est moderátora Péter Ildikó.

logo szines kicsiTájékoztatjuk olvasóinkat, hogy őszi-téli nyitvatartásunk szerint szombaton is látogatható könyvtárunk.

olvasas vilagnapja1965. november 17-én az UNESCO szeptember 8-át nevezte ki az olvasás nemzetközi napjává. Céljuk, hogy felhívják az írás-olvasás készségének fontosságára az emberek figyelmét: az írni és olvasni tudás alapvető emberi jog, a tanulás alapköve.

Plakat nyariLVégre, végre, végre! Az idén nyáron újra várunk benneteket ingyenes nyári foglalkozásainkra! Szerda délutánonként 2 órától kézműves foglalkozásokat és mesedélutánokat tartunk a gyermekkönyvtárban.

KOZOSSEGISokan szeretnétek ezen a nyáron is könyvtárunkban teljesíteni a közösségi szolgálat 50 óráját. Van megoldás!

Ajánló

  nyolcak

Keresés